Nederlands Deutsch English Français
  • Contact
  • Van A-Z
  • Nieuwsbrief
  • Links
  • Downloads
  • Nieuws
  • Webcam

Faciliteiten

Midgetgolfbaan

Midgetgolfbaan

Op onze mooi aangelegde midgetgolfbaan met 18 holes kunt u gezellig met zijn allen een balletje slaan. De baan is voorzien van een overdekt terras, waar snoep, ijs, limonade, en bier verkrijgbaar zijn.

Ook kun je hier terecht voor de verhuur van skelters en fietsen!


Sanitairgebouw

Sanitairgebouwen

In onze moderne sanitairgebouwen zijn dames-, herentoiletten, een urinoir, kindertoilet. Uiteraard ook douches, dames-, heren-, kinderwascabines en babywastafels met warm en koud water, en meestal ook een afwasplaats (warm en koud water) met afdruiprek.

Gebruik van douches en warm water is gratis.

In een gebouw is een bubbelbad waar u tegen betaling gebruik van kunt maken.

In twee gebouwen wordt het warme water bijverwarmd met zonne-energie.

Sanitairgebouw

Prive-sanitaircabine

In sanitairgebouw 1 bevindt zich een luxe prive-sanitaircabine met wastafel, toilet en een stoomdouche. Deze kan tegen betaling per dag gereserveerd worden. U krijgt dan de sleutel van deze cabine.

Wasserette

Er zijn twee wasserette's, beide met wasmachine, trommeldroger, centrifuge en strijkruimte.

Speeltuin

Speeltuin, tafeltennis

Centraal op het vakantiepark ligt een speeltuin met speeltoestellen voor zowel de kleinste kinderen als de wat oudere. Voor de kleinste kinderen zijn er verspreid over het vakantiepark nog twee speelhoekjes .
Ook zijn er twee tafeltennistafels.


Sportveld

Sportveld

Het sportveld is grotendeels door groen afgescheiden van de rest van het vakantiepark. Behalve natuurlijk voor voetbal en andere (bal)sporten wordt het ook gebruikt voor aktiviteiten.


Schatertheater

Schatertheater

Het Schatertheater is in het hoogseizoen de vaste plaats waar 6 dagen per week (niet op zondag) om 19.00 uur voor en met de jongste kinderen theater, spelletjes, zang en/of dansjes plaatsvinden.


Skelterverhuur

Bij de midgetgolfbaan kunnen door kinderen t.m. 14 jaar skelters gehuurd worden. Een van de ouders moet dan wel een verhuur-formuliertje tekenen.


Lodijcke

Horeca en frituur Lodijcke

Trefpunt Lodijcke is de ontmoetingsplaats van het vakantiepark voor een praatje, een drankje of een eenvoudige maaltijd. U vindt er ook een terras, biljart, poolbiljart en dartborden. In de frituur kunt u terecht voor diverse combinaties van frites met snacks en ook voor verpakt ijs en schepijs.


Receptie

Receptie

Bij de hoofdingang van het vakantiepark vindt u de receptie.


Zeester

Brasserie de Zeester

Dit gezellige restaurant ligt op 500 meter afstand. Op het terras heeft u een prachtig uitzicht over de Oosterschelde. Kijk voor meer informatie op de eigen site van Brasserie de Zeester.


Trailerhelling

Trailerhelling

Op 500 meter afstand ligt de trailerhelling van 'de Pluimpot'. Tegen betaling kunt u hier bijna de hele dag (alleen niet rond eb) uw boot te water laten. Tegen een gebruiksgeld en een borg krijgt u een sleutel in bruikleen waarmee u het hek van de trailerhelling en van het parkeerterrein kunt openen. U kunt dan daar ook uw auto+trailer parkeren. Huur is mogelijk per dag, per 30 dagen of per jaar (1 mei-30 april).
Inlichtingen op de receptie.

Follow us @twitter Follow us on Facebook

Nieuws
ACSI ACSI Campingcard
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief kunt u hieronder uw emailadres invullen.

Inschrijven

Nieuws

Te Koop

Activiteiten