Nederlands Deutsch English Français
  • Contact
  • Van A-Z
  • Nieuwsbrief
  • Links
  • Downloads
  • Nieuws
  • Webcam

Van A tot Z

ANWB De Pluimpot is een ANWB erkend vakantiepark, en beoordeeld met rapportcijfer 8.7. (In het oude classificatiesysteem komt dit overeen met 4 sterren)
Biljart In de horeca Lodijcke is een biljart en een poolbiljart, waarvan tegen betaling gebruik lan worden gemaakt. Er zijn ook twee biljartclubs.
Boothelling Als u uw boot te water wilt laten in de Oosterschelde.
Centrale
Antenne
Inrichting
Op bijna elke plaats (alleen niet op de 4 overloopplaatsen bij het sportveld) bestaat de mogelijkheid tot aansluiting op ons centrale antenne-net met 21 zenders en het eigen informatiekanaal. Op toeristische- en seizoenplaatsen staan TV-stopcontacten waar u een normaal TV snoer op aan kunt sluiten. Let er wel op dat uw TV snoer lang genoeg is. Bij de receptie zijn TV snoeren (10 meter) te koop. Aansluiting is alleen bij toeristische kampeerplaatsen in het staangeld inbegrepen.
Chemisch toilet Uw eventuele chemisch-toilet kunt u legen in de speciaal daarvoor bedoelde ruimtes in sanitairgebouw 2 (achter de receptie) of sanitairgebouw 4 op het achterste stacaravanterrein.
Electriciteit Zie stroom
Eurostekker (CEE form stekker) Op alle toeristische- en seizoenplaatsen staan Eurostekker stopcontacten voor de stroomvoorziening (dit is wettelijk voorgeschreven). U kunt hierop alleen een speciale Euro- of CEEform stekker aansluiten. Verloopsnoeren voor een normale stekker naar Eurostekker zijn op de receptie te koop, maar ook in elke kampeerartikelenzaak of ANWB kantoor.
Gasflessen Bij de receptie kunt u terecht voor 10,5 kg. Shell propaangasflessen, 6 kg. ”Euro” gasflessen, en (beperkt) Camping Gaz flessen. Camping Gaz flessen vindt u ook - maandag t.m. zaterdag - in de Fixet-bouwmarkt in Sint-Maartensdijk.
Gasaansluiting Alleen de bungalows hebben een vaste gasaansluiting.
Honden / huisdieren Huisdieren zijn toegestaan, mits ze geen overlast geven (hinderlijk blaffen, bijten, behoefte op verkeerde plaats doen).
Honden moeten op het terrein altijd aangelijnd zijn. Buiten uw perceel moet u een opruimmiddel(schepje of speciaal zakje) voor hondepoep bij u hebben. Uw hond kunt u buiten het terrein of op de honden-uitlaatstroken uitlaten.
Er zijn maximaal twee honden per plaats toegestaan. Vechthonden zoals (kruisingen van) Pittbulls zijn niet toegestaan.
Internet zie WiFi
Vaste aansluiting: zie ook telefoon
Kleutersanitair In sanitairgebouw 1 is een kleutertoilet en een kleuterwascabine, gebouw 4 is voorzien van een kleutertoilet en een kleuterdouche.
Milieu Zie aparte pagina.
Midgetgolfbaan Zie verder
PIN Met de PIN-automaat op de receptie kan men ook chippen. Gasten van ”de Pluimpot” kunnen tot een maximum van 150,- EURO geld pinnen (opnemen), dit kost 0,50 EURO. In het dichtstbijzijnde dorpje Sint-Maartensdijk is ook een PIN-automaat waar u zonder kosten terecht kunt.
Post Voor uitgaande post vindt u op de receptie een postbakje. Dit wordt op elke dag, behalve op zondag, door de postbode geleegd. De postbode komt omstreeks 11 uur, op maandag later. Inkomende post vindt u op de receptie, alfabetisch opgeborgen, in het postvak.
Privesanitair Zie verder
Recron Het vakantiepark is aangesloten bij de Recron, de RECReatie Ondernemers Nederland. Dat houdt in dat op het vakantiepark de Recron Voorwaarden gelden, waarin uw en onze wettelijke rechten en plichten vastliggen. Deze Recron voorwaarden worden bij elke overeenkomst meegestuurd; u kunt ze ook op deze site downloaden. Bij eventuele geschillen kan de Recron Geschillen commissie ingeschakeld worden.
Riolering Alle stacaravans en bungalows hebben een vaste rioolaansluiting.
Toeristische- en seizoenplaatsen: als er een aanrecht en/of aansluitzuil op deze plaatsen staat, is het op de riolering aangesloten. Als er een aansluitzuil staat, bestaat de mogelijkheid om aan de zijkant ervan een losse rioolslang aan te sluiten, zodat spoelwater uit de tent/toercaravan afgevoerd kan worden.
Sanitair Zie aparte pagina.
Zie ook privesanitair.
Zie ook kleutersanitair.
Slagbomen Deze sluiten het terrein af voor uw veiligheid en om het autoverkeer op het vakantiepark af te remmen. Zowel voor het op- als voor het afrijden van het terrein heeft u een magneetsleutel nodig. U krijgt deze tegen een borg van € 45.00 op de receptie in bruikleen. Tussen 23.00 en 07.00 uur kunt u niet het terrein binnenrijden. (dit geldt niet voor bungaloweigenaren). In NOODgevallen kunt u ‘s nachts tussen 23.00 en 07.00 uur wel het terrein AF. Dit wordt automatisch geregistreerd.
Stroom Alle plaatsen hebben een stroomaansluiting. Alle plaatsen hebben de beschikking over 6 Ampère stroom, dat is ruim 1300 Watt. Voor een gebruik met koelkast (150 Watt), TV (100 Watt), verlichting, koffiezetapparaat (< 850 Watt) e.d. is dat voldoende.
Een klein aantal stacaravanplaatsen, en alle bungalows, kunnen 10 Ampere gebruiken.
Elke plaats is beveiligd met een aparte zekeringautomaat en aardlekschakelaar. Op toeristische plaatsen (nummers 2-109) heeft u een Euro/Ceeform stekker nodig. Stekkers en verloopsnoeren zijn in de winkel en op de receptie verkrijgbaar.
Stroomverbruik is bij het dag- en maandtarief inbegrepen.
Tafeltennis Er zijn twee buiten-tafeltennistafels.
Telefoon aansluiting Op het bungalowterrein en een groot deel van het stacaravanterrein is het mogelijk om een vaste telefoonaansluiting te krijgen. Dit kan rechtstreeks via KPN worden geregeld. Tevens kan men op deze manier een eigen ADSL of andere internet aansluiting krijgen.
Trailerhelling Als u uw boot te water wilt laten in de Oosterschelde.
TV Zie Centrale Antenne Inrichting
Vissen zie aparte pagina.
U kunt ook lid worden van de visclub.
Wasserette Deze vindt u in de sanitairgebouwen 2 en 4. Zowel voor de wasmachine als voor de wasdroger heeft u speciale munten nodig. Deze zijn op de receptie te koop. Gebruik van de wasmachine gaat op afspraak, zo hoeft u niet steeds te gaan kijken of de machine vrij is. In de wasserette’s vindt u ook een centrifuge (gebruik gratis) en strijkruimte.
Water Alle stacaravan- en bungalowplaatsen hebben een vaste wateraansluiting.
De seizoenplaatsen hebben bijna allemaal een eigen watertappunt, enkele nog per twee plaatsen een gemeenschappelijk watertappunt en/of aanrecht.
De toeristische plaatsen hebben meestal per 2 plaatsen de beschikking over een watertappunt en/of aanrecht. Een deel van de toeristische plaatsen heeft een eigen watertappunt/aanrecht.
Het watergebruik is (behalve bij de bungalows) bij het staangeld inbegrepen.
WiFi/draadloos Internet Op ruim de helft van de plaatsen is draadloos Internet mogelijk mits u een voor Wifi geschikt apparaat heeft. Zie aparte pagina.
Follow us @twitter Follow us on Facebook

Nieuws
ACSI ACSI Campingcard
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief kunt u hieronder uw emailadres invullen.

Inschrijven

Nieuws

Te Koop

Activiteiten